Regulament Cupa 5v5

In jos

Regulament Cupa 5v5

Mesaj Scris de ady la data de Mar Ian 28, 2014 7:10 pm

Rugam jucatorii care participa in cupa sa citeasca cu atentie regulamentul si sa il respecte !


O echipa poate contine minim 5 jucatori , maxim 8 ( 5 titulari si 3 rezerve).
Orice echipa nu are voie sa folosesca alti jucatori decat cei inscrisi la inceputul cupei, in caz contrar echipa va fi descalificata.
In momentul in care un jucator intra pe server trebuie sa aiba datele cu care este inscris ( TAG + Nickname).
Daca unul sau mai multi jucatori aduc injurii echipei adverse sau supervizorilor la prima abatere vor fi avertizati iar la a 2-a abatere vor pierde meciul prin forfeit (30-0).
Sistemul de joc:

Sistemul de joc va fii Maxrounds 15. Sistemul presupune: un numar de 15 runde jucate pe fiecare harta ( CT si T) de fiecare parte , echipa castigatoare fiind desemnata in urma numarului de runde castigate.
Odata ce ambele echipe sunt gata va incepe runda de cutite (knife round) ,dupa aceasta runda echipa castigatoare alegand ce vrea sa fie ( CT sau T).
Dupa 15 runde se schimba echipa CT sau T dupa caz.
Dupa fiecacre meci daca un jucator a fost suspectat de ceva trebuie sa posteze demo-ul pe forum. Daca un jucator nu posteaza demo-ul in cel mult 24 de ore, echipa va pierde prin forfeit.
Hartile folosite in cadrul Cupei Effect-Academy 5v5:


Cupa se va tine pe urmatoarele harti:
de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_train
de_tuscan
de_mirage
de_forge
Cheat-urile:

Nu sunt acceptate alias-urile sau script-urile, singur-ulscript acceptat fiind Bunny-hop.
In cazul in care un jucator se foloseste de orice program care ii imbunatateste capacitatea de joc , indiferent de natura acestuia , jucatorul este exclus pe termen nelimitat din orice eveniment organizat de Effect-Academy Community.
Introducerea unui jucator care nu este inscris este considerat cheat si este pedepsita cu pierderea meciului. La a doua abatere se pedepseste cu excluderea clanului pe termen nelimitat din orice eveniment organizat de Effect-Academy Community.
Alias-ul "Silent Defuser" este interzis si se pedepseste cu pierderea rundei. In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, peparcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0 (forfeit)
Este interzis flash-bug-ul. La folosirea acestuia,echipa respectiva este sanctionata cu pierderea rundei.In cazul in care o echipa incalca de doua ori aceasta regula, pe parcursul unui meci, ea va pierde meciul cu 30-0 (forfeit).
Settings:

Fiecare jucator este obligat sa foloseasca urmatoarele setari:
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
ex_interp 0.01
rate 25000
lightgamma 2.5
avatar
ady
Fondator
Fondator

Mesaje : 32
Data de inscriere : 28/01/2014
Varsta : 24
Localizare : Suceava

Vezi profilul utilizatorului http://effect-academy.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum